Деян Христов запали светлините на коледната елха

По традиция светлините на коледната елха на централния градски площад бяха запалени съвместно от кмета и от изявен троянски ученик. Този декември асистент на г-жа Михайлова беше Деян Христов от 10.а клас на СУ „Св. Климент Охридски“. Деян беше поканен заради миналогодишните си успехи в областта на информационните технологии (ВИЖ).

През годините честта да участват в градската церемония са имали: звездата на българския мотокрос Майкъл Иванов (2012 г.); талантливият компютърджия Христо Баковски от ОУ „Иван Хаджийски” (2013 г.); „гласът на България“ Радко Петков (2014 г.); Красимир Райковски от СУ „Васил Левски“, победител в националната олимпиада по география и икономика (2015 г.); Радостина Ангелова и Лидия Ковачева от ОУ „Иван Хаджийски“, спечелили призово място в национално състезание по природни науки и екология (2016 г.); младата поетеса от СУ „Васил Левски“ Паолина Бънджева (2017 г.).

Деян пожела на събралите се троянци весело изкарване на Коледа и изпълнена със щастие и много успехи 2019 година. След това почна отброяване от 10 до 0 и коледните украси грейнаха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.