СКАНДАЛНО! Съдът в Ловеч – разпоредил Ичев веднага да започне работа в Луковит, но той „боледува“ и се шляе по улиците

Марин Ичев
Марин Ичев

Източници на медията ни разказаха, че младши полицай Марин Ичев бил обжалвал премствеността си от гр. Ловеч в гр. Луковит пред съда в Ловеч и после в София, но съдилищата били категорични, местенето е задължително. Ичев  решил да хитрува и след заповедта за преместване в началото на този месец, започнал да боледува, тръшкал се и изведнъж състоянието му станало критично. И всичко това, докато чака решението на съда, което го изненада! Сега Марин Ичев вече стигна дъното след всичките си изцепки това би всичко!

Явно Марин Ичев има неоценена дарба и трябва да потърси ново поле за изява на сцената или да преподава  актьорско майсторство в НАТФИЗ. Това обаче е тема за вътрешна сигурност на МВР, които са уведомени.
Трупата му е от още няколко преместени, които са в същото състояние, болни, отпуски, и жалене в съда!  Цирк Добрич! Представете си – това е бивш началник на РПУ и младши разследващ полицай !!! Ичев все пак започва работа в МВР, РПУ-Троян не като разследващ, а като поддръжка. За това шеметната му кариера е на ниво младши разследващ полицай.
Както стана ясно благодарение на връзки той се изстрелва до началник на РПУ-Троян като попилява предшественика си Петър Яшев, един невероятен специалист, който както Минко Акимов направиха толкова много за Троян. Минко Акимов освен всичко бе и Кмет на Троян и невероятен професионалист, който всички оценяват в гр. Троян.

2 thoughts on “СКАНДАЛНО! Съдът в Ловеч – разпоредил Ичев веднага да започне работа в Луковит, но той „боледува“ и се шляе по улиците”

  1. Извинете, но журналистиката не е ли неутрален поглед на фактите, а не изказване на мнение по ироничен и крайно елементарен начин? Този текст прилича повече на злобна ученическа блкежка, отколкото на прифесионално написана статия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Всички новини от и за Троян на едно място.