ВАЖНО! От 9 ч. на 13.06.2018 г. ще бъде затворена отсечката на ул. „Васил Левски“ при Малък пазар от ул. „Стара планина“ до ул. „Кирил и Методий“

От 9 ч. на 13.06.2018 г., във връзка с изпълнението на проекта за цялостна реконструкция на Малък пазар, ОП „Комунални услуги“ започва с премахването на дървета на мястото на новостроящия се обект, за което Община Троян вече съобщи.

Движението за всички превозни средства ще бъде затворено от 9 ч. до приключване работата на екипите през деня, в отсечката на ул. „Васил Левски“ при Малък пазар от ул. „Стара планина“ до ул. „Кирил и Методий“, с цел безопасност на преминаващите. Общината моли гражданите да използват обходните улици при преминаване.

Както Община Троян вече информира, проектът за озеленяване предвижда увеличаване броя на дърветата и зелената растителност. Живи плетове ще бъдат изградени източно от Малък пазар, както и западно до новопроектирания паркинг. По този начин ще бъде ограничен достъпът до пазара, посредством нерегламентирано преминаване на пешеходци по ул. „Васил Левски”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.