ВИДЕО! Лъснаха измамите на лъжеца Борис Бояджиев (малкия Банев), Сезон 1, Част 1

Борис Бояджиев  е патологичен лъжец, мутра от 90-те години на миналия век и станал милиардер на гърба на народа, чрез кървавите схеми на грабеж на народа наречени масова приватизация.  Бояджиев днес е най-яростният защитник на Банев, а как иначе от един край са, земляци са Банев от Любимец, Бояджиев от Асеновград.

Борис Бояджиев се представя, че е от Троян, че рода му бил троянски, но фамилии Бояджиеви има и в цяла България. Защо точно Троян?! През годините Борис Бояджиев си сменя етикета постоянно, но защо? Защото е доносник от Държавна сигурност, защото е приватизатор обрал България като Банев, защото сестра му Теменужка Митевска (сега Бояджиева) е сестра на Петко Митевски свързан с обира на 21 млн. лева на Алфабанк?!

През 2003 г. Борис Бояджиев бива представен като бизнесмен от гр. Пловдив и много близък до генералите от Държавна сигурност. Тогава кмета на Троян Дилян Енкин му продава Общинската фирма „Балканска Звезда“ на цената на панелен апартамент.  Борис Бояджиев обаче е от Асеновград, а това не е в Троянска община.
Днес Бояджиев е свързван с:
– обира на века с 21 000 000 лева от Алфабанк от Петко Митевски, който казал че парите ги похарчил за лични и и семейни нужди, а Митевски е брат на съпругата на Борис Бояджиев;
– фалита на фонда за масова приватизация „Св. Никола“ (прекръстен на Индустриална Холдингова Компания), днес активите са негова собственост, а народът измамен и гладен;
– фалита на Елма-АД в схема с Банев и излъганите работници и служители, които си дадоха боновите книжки в „Свети Никола“, за да може Бояджиев с техните бонове да стане милиардер!
До кога Бояджиев ще ни прави на глупаци, колко обира още трябва да направи!? Радан Кънев е негов адвокат, а Бояджиев се бори за реформа като иска оставка на правителството, на главния прокурор, на всички, които му пречат, а защо сега го иска г-н Бояджиев и г.н Банев, явно защото някой пита къде са парите, откраднатите от народа пари?! Най-накрая държавата да си влезе в ролята и да прилага закона и за измамниците, иначе затвора е пълен с хора откраднали един хляб или кило пирони, но да се нахранят, не да стават милиардери на наш гръб. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.